Basisschool Het Spick - Beesel
MENU

Wie, wat en waarom?

Wie zitten er in de Ouderraad
De ouderraad van basisschool Het Spick bestaat uit 11 ouders. Op dit moment nemen zitting in de ouderraad: 

voorzitter
Esther Apeldoorn      Tel: 06 19 02 23 66

secretaris
Lonneke Emans        Tel: 06 14 00 13 49

penningmeester
Leila Janzen

bestuursleden
Daisy Geraedts, Peggy Staaks, Lotti v/d Heurik, Riena Kurstjens, Moniek Hebben, Carolien van de Vorst, Suzanne van der Geest en Esther Heikens

Wat is een Ouderraad

De Ouderraad organiseert van allerlei activiteiten op school. Daarnaast zijn leden van de Ouderraad alert op ontwikkelingen binnen en buiten de school. Een ouderraad houdt zich bezig met de belangen van de ouders en de kinderen. Voor de ouders is het dan ook zinvol om een goede spreekbuis te hebben naar het schoolteam en de directie. Andersom is het voor het team en de directie zinvol om een klankbord en adviseur te hebben.

Vergaderen hoort er ook bij: we komen met de Ouderraad gemiddeld zes keer per schooljaar bij elkaar. 


Waarom een Ouderraad
Een ouderraad houdt zich bezig met de belangen van de ouders en de kinderen. Voor de ouders is het dan ook zinvol om een goede spreekbuis te hebben naar het schoolteam en de directie. Andersom is het voor het team en de directie zinvol om een klankbord en adviseur te hebben.


Hoe kunt u meehelpen?
De OR kan haar activiteiten alleen met de hulp van ouders bewerkstelligen. Vele handen maken immers licht werk. Er zijn al ouders die bij een of meerdere activiteiten helpen, maar meer hulpouders zijn altijd welkom! Uw hulp is zeer waardevol en uw kind(eren) heeft (hebben) er veel plezier van!