Basisschool Het Spick - Beesel
MENU

Speelleergroep 't Draeckske

Speelleergroep ‘t Draeckske is gevestigd in basisschool Het Spick. Dat betekent dat we met ruime expertise en in goede samenwerking een plek bieden voor peuters vanaf gemiddeld 2 jaar en 4 maanden tot zij vier jaar worden. Speelleergroep ’t Draeckske biedt kinderen een rijke speel-leeromgeving. Hier krijgt een peuter de mogelijkheid leeftijdsgenootjes te ontmoeten, om samen te spelen, te praten, te zingen, te klimmen en te klauteren. Omdat spelen leren is en leren is spelen! Daaraan werken we elke dag met veel enthousiasme en plezier!

Daarnaast is er een intensieve samenwerking tussen de speelleergroep en basisschool Het Spick. Er is o.a. een gezamenlijk thema-aanbod, de peuters nemen al eens een kijkje in de kleutergroep tijdens activiteiten en ontmoeten elkaar tijdens spel op het gezamenlijk ingerichte leerplein tussen beide groepen. De professionals werken ook intensief met elkaar samen, waardoor krachten gebundeld kunnen worden en expertises aanvullend op elkaar kunnen zijn.

Voor meer informatie over speelleergroep ‘t Draeckske verwijzen we u naar het informatieboekje of naar de website van kindercentrum ’t Rovertje, de kinderopvangorganisatie waar ‘t Draeckske onderdeel van uit maakt.

www.rovertje.nl